Ce facem

Dezvoltăm lideri prin intermediul
unor metode inovative

Daca doriți o îmbunătățire a productivității firmei dumneavoastră prin dezvoltarea abilităților, atât a angajaților companiei, cât și a persoanelor de la conducere, metodele clasice de predare nu vă vor aduce rezultate pe termen lung. LMI susține ideea dezvoltării abilităților prin practica personală și prin intermediul unor metode inovative de facilitare, ce presupun o învățare aplicativă.

Conceptele LMI România

Conceptele pe care LMI România le propune acoperă arii precum leadership, management, vânzări, motivație, strategie, îmbunătățirea performanțelor în ceea ce privește lucrul în echipă și oferă o multitudine de beneficii pentru participanții în program și organizațiile din care fac parte:

Schimbări permanente ale atitudinilor și comportamentelor;

Efecte și rezultate măsurabile;

Recuperarea investiției în soluțiile LMI;

Implementare profesionistă și personalizată.

Cum lucrăm

În decursul mai multor săptămâni, vă vom îndruma printr-un proces de dezvoltare personalizat, care are ca rezultat schimbarea
– o schimbare măsurabilă și de lungă durată.

Competențele și tehnicile învățate sunt transpuse imediat la locul de muncă. Evaluările derulate la mijlocul programului și după finalizarea acestuia, fac posibilă măsurarea continuă a evoluției și cuantificarea rezultatelor, determinând astfel, recuperarea investiției făcute prin dezvoltarea performanțelor oamenilor.

Garanția de „100%
a Recuperării Investiției”

Suntem încrezători că putem obține aceste rezultate cu cei care doresc să urmeze cursurile LMI. Pentru cei care se înscriu pentru prima dată suntem dispuși să oferim garanția de „100% a Recuperării Investiției”. Pentru aceasta:

Convenim, înainte de începerea programului, obiectivele și metodele de măsurare a recuperării investiției;

Alegem programul LMI potrivit și agreem asupra planului de acțiune;

Daca investiția facută în programul LMI, nu a fost recuperată până la finalul proiectului, returnăm diferența clientului.

Programele noastre

Pentru rezultate mai bune, contactează-ne
pentru o evaluare gratuită.