Devino un negociator

de succes cu Total Sales®

Vânzarea consultativă

Vânzătorul Consultativ este acel vânzător extrem de abil, capabil să determine problemele și oportunitățile de creștere ale clienților săi și să le ofere soluțiile potrivite. Vânzătorii Consultativi de succes sunt automotivați, concentrați și își setează obiective clare.

Organizațiile care au vânzători bine instruiți se bucură de vânzări mai mari, o mai bună relație cu clienții săi și de profituri crescute.
Programul „Strategii Eficace de Vânzare” ajută vânzătorii să își extindă percepția la care ei se raportează, să își dezvolte tehnicile de vânzare consultativă, pentru ca mai apoi, să își poată descătușa motivația și energia internă, prin utilizarea acestor „resurse noi”.

Programul
se concentrează pe:

Găsirea de noi clienți și piețe;

Modalitatea eficace de abordare a potențialilor clienți;

Generarea unor prezentări de vânzări, potrivite nevoilor clientului;

Întelegerea psihologiei de cumpărare;

Dezvoltarea relațiilor cu clienții;

Creșterea performanței și randamentului de vânzări;

Strategii de Vânzare

Vă veți transforma într-un vânzător de succes prin intermediul tehnicilor inovative și eficiente de vânzare.

Leadership Personal

Este un program care schimbă vieți. Participanții sunt rapid motivați să își întărească capacitățile de vânzători, să creeze o cultură a inspirației și motivării, să își întărească profesia și cariera și să exploreze.

Ce spun alții

Mircea Danut PopescuCompania Weber - General Manager

“Ca urmare a „Strategii eficace de vanzare” am crescut numărul distribuitorilor cu 30%, iar numărul punctelor de vânzare cu 50%. Un al doilea rezultat important al Programului a fost creșterea considerabila a motivatiei personalului de vânzări.“

Dl. Dan MogaCompania Rivoli

“Acest curs este instrumentul perfect de a-ti pune visurile pe hartie, de a munci pas cu pas la ele si a le transforma in realitate.“

[huge_it_video_player id=”2″]

Pentru rezultate mai bune, contactează-ne
pentru o evaluare gratuită.