Devino un lider al familiei de succes
cu programul Family Motivation

Family Motivation

Importanța unui lider de familie nu se deosebește de cel al unei organizații sau întreprinderi, având obiective pe termen lung, obiective pe termen scurt, relații complexe, personalități diferite și nevoi și stiluri diferite de comunicare între membrii săi. Este sarcina unui bun lider de familie să se asigure că toți membrii familiei colaborează și comunică între ei, astfel încât, atât membrii individuali, cât și familia ca întreg, să se poată bucura de succes și de împlinire.

Preia rolul de lider în familia ta și devino un părinte de succes.

  • Fii liderul propriei tale vieți
  • Folosește comunicarea în familie
  • Vezi problemele ca pe niște oportunități
  • Folosește inteligența emoțională în familie

Leadership-ul în majoritatea familiilor este asigurat de unul sau de ambii părinți și joacă un rol vital în menținerea familiilor fericite.

Este important să ne amintim că familiile funcționează, într-un fel, ca organizațiile și că un lider de familie va obține un succes mai mare, respect și autoritate dacă urmărește aceleași reguli pentru conducere și dezvoltă aceleași abilități de lider ca și în organizații. Acestea includ calități precum abilitățile bune de comunicare, spiritul deschis, corectitudinea, angajamentul, integritatea și generozitatea spiritului.

Successful Parenting

Pentru actualii și viitorii părinți

Te pregătești să devii părinte? Ai copii mici sau chiar adolescenți?

Successful Parenting prezintă strategii care au fost aplicate cu succes în viața de familie. Părinții învață cum să creeze și să pună în aplicare planuri menite să asigure succesul întregii familii!

Successful Parenting conține un manual cu 12 capitole și un excelent plan de acțiune.

Making of a Champion

Pentru adolescenți și tineri

Îți dorești să devii un campion?

În cadrul acestui program, Paul J. Meyer a creat o metodologie pentru dezvoltarea motivației personale și a determinării, a încrederii în sine și a altor atitudini necesare pentru a deveni un adevarat campion în ceea ce faci. Dedicat deopotriva adolescenților și adulților, acest program cuprinde 10 capitole care prezintă exemple din viața și activitatea unor oameni cu pasiune pentru succes, considerați adevarate modele de urmat.

Ce spun clienții noștri

[huge_it_video_player id=”3″]