Devino partener LMI România

Cariera ta în LMI

Ești în căutarea unei idei pentru propria ta afacere?

Vrei să schimbi rolul de angajat cu cel de antreprenor?

Vrei să ajuți oamenii și companiile din care fac parte?

 

Echipa noastră este compusă din oameni motivați, calificați, cu spririt antreprenorial și cu dorință de a avea success în afaceri și a-i ajuta și pe alții să aibă succes.
Suntem o echipa de oameni dedicați, onești, responsabili și pasionați.
Daca iți dorești să fii parte dintr-o astfel de echipă, te asteptam alături de noi.

Pe cine ne dorim să avem în echipa noastră?

În afacerea noastră lucrăm cot la cot cu Directori Generali, Manageri și Vânzători experimentați.
De aceea ne dorim să avem în echipa noastră persoane cu experiență în Top Management, Management și/sau Vânzari.
Ne dorim oameni cu vaste cunostințe de afaceri și vânzări. Persoane proactive, competente și motivate.
Colegii noștri sunt constienți că rezultatele lor sunt rodul eforturilor depuse, a calității muncii prestate, a perseverenței și determinării de a reuși. Atitudinea pozitivă, etica, dedicarea și învățarea continuă trebuie să se regăsească în fiecare dintre membrii echipei LMI.

Cine suntem noi?

Sloganul LMI: Facem lucrurile diferit! Spre deosebire de cursurile convenționale, programele de instruire LMI au la bază un plan de acțiune, determină obiective specifice și măsurabile lucrând cu participanții din zona de middle și top management, pentru furnizarea de soluții individuale și de companie pe termen lung, la problemele și nevoile acestora.
Înainte de începerea programelor LMI, are loc întâlnirea cu top managementul companiilor și participanții la curs, pentru a determina obiectivele specifice și măsurabile, spre a fi atinse în timpul derulării programelor!
Potențialul LMI constă în rezultate!

Cum poți deveni un furnizor LMI

În prezent, programele Leadership Management International sunt traduse în 23 de limbi și susținute în peste 80 de țări.
După pregătirea inițiala, vei intra într-un program de instruire și coaching continuu, care să te ajute să îți atingi obiectivele financiare și calitative pentru a îți putea deservi clienții la cele mai înalte standarde de performanță. Vei deveni parte a unei echipe locale și internaționale și vei putea învăța de la colegii prezenți în cele peste 80 de țări în care programele LMI sunt susținute.

Care sunt beneficiile tale

Beneficiile de a face parte din rețeaua LMI încep de la cele emoționale: plăcerea de a ajuta oamenii; satisfacția lucrului bine făcut; respectul câștigat în fața clienților; renumele de profesionist.
Pentru că LMI ajută companiile să devină mai eficiente și mai profitabile, și un Francizat LMI se va bucura de aceste beneficii. Câștigurile unui Francizat LMI sunt limitate doar de capacitatea lui de a se organiza, acționa și dezvolta. Un Francizat LMI ar trebui să aibă câștiguri de cel puțin 25000 de euro în primul an și să ajungă la peste 50.000 de euro în următorii 2 ani.

Avantajele de a deveni Partener LMI

Oportunitatea de a conduce propria ta afacere

Programe continue de instruire și perfecționare

Șansa de a colabora cu persoane de succes din domeniul afacerilor

Avantajul dovedit în timp al programelor, evaluărilor și sistemelor LMI

Programe care au rezultate măsurabile

Satisfacția personală pe care o poți obține prin adevăratul tău potențial

Pentru rezultate mai bune, contactează-ne
pentru o evaluare gratuită.