Despre noi

DSC_6534

Bun venit pe site-ul LMI România!

 

„Vă invit să parcurgeți întregul site pentru informații despre compania LMI și pentru programele și oportunitățile pe care le oferim cu ajutorul partenerilor noștri prezenți la nivel național în peste 5 orașe .

De toate acestea, ați putea beneficia atât dumneavoastră la nivel personal și profesional, cât și organizația din care faceți parte.”

Am fondat compania LMI ROMÂNIA în anul 2002, ca urmare a dorinței mele de a ajuta oamenii să se dezvolte în toate ariile vieții lor personale și profesionale. Astfel, de mai bine de 17 ani, LMI ROMÂNIA a reușit să ajute peste 3500 de persoane să genereze schimbări permanente de atitudine și comportament, creându-le acestora imense satisfacții, atât în plan personal, cât și profesional.

Cu ajutorul facilitatorilor noștri reușim cu success să dezvoltăm abilitățile personale și de leadership ale angajaților, prin oferirea unor soluții de facilitare care au îmbunătățit perfomanța pe termen lung a acestora. Astfel, participanții au beneficiat de sporirea abilităților de lider, îmbunătățirea performanțelor personale, creșterea productivității și dezvoltarea abilităților de vânzare.

Informațiile ce sunt obținute prin metodele tradiționale de instruire sunt uitate rapid sau neutilizate. Pentru ca valoarea companiei tale să crească continuu, ar trebui schimbat și îmbunătățit modul în care oamenii gândesc, muncesc, interacționează și trăiesc.

Procesul de dezvoltare al LMI generează schimbări permanente de comportament și are un impact, atât în viața personală, dar mai ales în cea profesională a persoanelor.

Vă încurajez să ne contactați, în cazul în care sunteți interesați să obțineți mai multe informații legate de oportunitatea de parteneriat cu organizația LMI România!

Gabriel Vișan

Country Director, LMI România

Compania Leadership Management International – LMI – a fost fondată în SUA, în anul 1966, de Paul J. Meyer, cunoscut pentru abilitatea sa de a transforma ideile în scopuri și scopurile într-un fenomenal succes.
Compania a reușit să își extindă activitatea, fiind acum prezentă în aproape 80 de țări din lume.

“Orice îți imaginezi ca fiind real, îți dorești cu ardoare, în care crezi sincer și asupra căruia acționezi cu entuziasm, trebuie inevitabil să devină realitate.”

Paul J. Meyer

Aceste cuvinte puternice i-au permis să depășească anumite bariere, spre a atinge cu succes scopurile sale. Această frază a devenit una dintre citatele definitorii ale vieții și operei sale. În timpul vieții sale, Paul J. Meyer a spart recorduri, a impus standarde și a primit numeroase premii și distincții pentru o viață trăită cu angajamente de excelență.

Milionar de la vârsta de 27 ani

Paul J. Meyer a devenit interesat, încă de la o vârstă fragedă, de principiile de dezvoltare personală și excelență profesională. El a aplicat ceea ce a învățat din succesul pe care l-a obținut prin stabilirea obiectivelor în domeniul vânzărilor și a devenit un milionar de la vârsta de 27 de ani. Mai apoi, s-a mutat în managementul vânzărilor și a început să îi învețe pe membrii organizației sale principiile de succes ce le dobândise. Cu timpul, experiența lui Meyer a determinat un număr incredibil de persoane să apeleze la cunoștințele sale, spre a beneficia de o instruire la nivel mondial.

Leadership Management International

În 1966 a fost fondat Leadership Management International, cu scopul de a extinde colaborarea cu companiile ce urmăreau dezvoltarea abilităților de conducere ale oamenilor. Această companie a crescut la importanță internațională și, în prezent, comercializează o linie completă de programe și cursuri ce își iau angajamentul de a ajuta oamenii să atingă obiectivele lor și să se bucure de un mare succes.

Randy Slechta a ocupat o varietate de roluri de conducere până în anul 1985, când a intrat în această afacere. Abilitățile sale deosebite de management și dezvoltare profesională, împreună cu angajamentul său de a “Dezvolta liderii și organizații la potențialul lor maxim”, l-au determinat pe Paul Meyer să il numească președinte al LMI® și SMI® în 1993.

“The 5 Pillars of Leadership”

Slechta și Meyer sunt coautorii cărții “Cei 5 piloni ai conducerii” (acum tipărita în zece limbi) și au colaborat pentru crearea a zece programe de leadership și vânzare. Recunoscând nevoia tot mai mare de a dezvolta lideri productivi la nivel global, Randy a condus dezvoltarea conceptului Total Leader® al LMI, cel mai eficient proces de mărire al potențialului liderilor, atât la nivel personal, cât și la nivel de afaceri. Încurajând companiile să dezvolte capabilitățile de lider ale tuturor angajaților și persoanelor cheie din organizații, în sensul unei mai bune eficiențe și productivități, acest concept servește drept bază pentru multe dintre programele și serviciile noastre.

În 2014, Slechta a fost numit CEO al mai multor companii Meyer.

Susținând moștenirea fondatorului nostru, Paul J. Meyer, Randy va continua să cultive conducerea pe plan mondial, prin extinderea afacerii pe piețele neexploatate.

Echipa LMI ROMÂNIA este compusă din parteneri motivați și profesioniști, total dedicați și pasionați de creșterea performanțelor, a productivității și profitabilității clienților noștri.

Partenerii LMI sunt puternic orientați pe rezultate, pe recuperarea investiției și pe schimbări durabile.
Toți Partenerii LMI au experiență, cunoștințe de afaceri și sunt certificați național și internațional pentru a evalua și implementa programele și soluțiile LMI.

LICENȚIAȚI

FACILITATORI

Pentru rezultate mai bune, contactează-ne
pentru o evaluare gratuită.