Proces de dezvoltare personalizat

După decenii de rezultate și feedback din partea clienților din întreaga lume, știm că atunci când vine vorba de dezvoltarea de lideri și organizații, seminariile și prelegeri nu oferă rezultate de lungă durată. În schimb, noi lucrăm cu grupuri mici, acoperind principii dovedite, testate în timp, într-o serie de sesiuni scurte orientate spre acțiune. Ținem sesiunile în mod regulat și la fiecare pas al drumului, suntem acolo pentru a ne asigura că organizația ta primește atenția și sprijinul concentrat de care are nevoie. Mai important, putem furniza aceste servicii la locul de muncă, eliminând cheltuielile de călătorie costisitoare și perioade importante de timp pentru tine și angajații tăi.

Pe parcursul a câteva săptămâni, vă vom îndruma printr-un proces de dezvoltare personalizat care are ca rezultat schimbarea – măsurabilă, schimbarea de lungă durată. În loc să urmăm sfaturile unor guru de afaceri sau să ne concentrăm pe ceea ce modurile de management curente par importante, începem prin a ne întâlni cu tine pentru a determina exact îți dorești să realizezi. Ne concentrăm asupra a ceea ce este important pentru tine. Obiectivele tale devin motorul procesului nostru de dezvoltare centrat pe rezultate, un proces care urmează patru pași largi:

Pasul 1 – Evaluarea performanței

Începând cu rezultatele pe care dorești să le obții, evaluăm unde se află acum angajații companiei tale. Pe baza constatărilor noastre, determinăm apoi diferența de performanță.

Pasul 2 – Dezvoltarea unui plan de acțiune

Identificând schimbările care trebuie să aibă loc, te ajutăm să îți setezi obiective specifice și măsurabile și să dezvolți un plan de acțiune detaliat. Participanții încep imediat să aplice tehnici menite să-i ajute să-și schimbe comportamentul și să favorizeze noile obiceiuri care vor duce la rezultatele dorite.

Pasul 3 – Schimbarea comportamentului

Implementarea procesului pe parcursul mai multor săptămâni are multe avantaje. Participanții nu se simt copleșiți și au suficient timp pentru a stăpâni fiecare pas și pentru a-și schimba atitudinile și modelele mentale. Mai important, noile comportamente sunt aplicate direct la problemele reale de afaceri. Datorită acestui proces unic de dezvoltare, suntem capabili să transformăm aceste schimbări în organizația ta pentru a asigura rezultate pe termen lung.

Pasul 4 – Măsurarea rezultatelor

Scopul nostru este să dezvoltăm relații pe termen lung cu clienții noștri. Pentru a face acest lucru, procesul nostru trebuie să ofere nu numai rezultate, ci și un randament mare al investițiilor. Vă vom ajuta să îți documentezi performanța investiției și să identifici domenii suplimentare pentru îmbunătățirea continuă. Dezvoltarea angajaților tăi ar trebui să fie o investiție pozitivă, nu o cheltuială.

Diagrama „Procesului personalizat”

 

1. Pregătirea programului

Începem cu o sesiune de stabilire a obiectivelor tale, precum și a rezultatelor pe care te aștepi să le obții.

 

2. Sesiunea inițială

Prezentarea programului LMI selectat și a conceptelor acestuia. Examinarea obiectivelor și stabilirea pașilor pentru realizarea acestora.

 

3. Angajamentul mutual

Angajamentul mutual reprezintă o declarație scrisă ce clarifică obiectivele, direcțiile de dezvoltare și metodele de măsurare, astfel încât fiecare participant să înțeleagă așteptările prin participare în program.

 

4. Workshop obiective

Sesiune de lucru pentru detalierea obicetivelor prioritare, definirea beneficiilor de obținut și a pierderilor de evitat precum și elaborarea pașilor pentru realizarea obiectivelor.

 

5. Sesiuni interactive

Se concentrează pe program, pe aplicarea acestuia la locul de muncă și pe responsabilitățile fiecăruia. Participanții își stabilesc obiective săptămânale și oferă feedback online.

 

6. Evaluare intermediară

La jumătatea cursului examinăm rezultatele obținute și le comparăm cu obiectivele din Angajamentul mutual.

 

7. Sesiuni interactive

Începe a doua jumătate a facilitării, o oportunitate excelentă pentru discuții libere și productive. Participanții oferă feedback online și își maximizează experiența.

 

8. Închiderea programului

La finalizarea părții intensive a programului LMI, participanții își prezintă rezultatele obținute, planurile de viitor și angajamentul pentru continuarea implementărilor.

 

9. Evaluarea finală

Împreună, se face o evaluare finală a tuturor rezultatelor și se măsoară Recuperarea Investiție făcută în program (ROI). Apoi se discută obiectivele viitoare și se stabilesc planurile de monitorizare și dezvoltare ulterioare.

 

10. Revizuire și urmărire

În etapa extensivă a programului se implementează sesiuni de lucru pentru revizuirea planurilor și urmărirea performanțelor, asfel încât, pe parcursul unui an, să se genereze un ROI de minim 100%.

Pentru rezultate mai bune, contactează-ne
pentru o evaluare gratuită.