Leadership Forum în Cluj-Napoca, ianuarie 2018

EMS Floor Systems

Leadership Forum în Cluj-Napoca, ianuarie 2018

Pentru că ne-am propus ca în anul 2018 să ajutăm cât mai multe companii să se dezvolte, suntem încântați să anunțăm primul Leadership Forum de anul acesta, care va începe în data de 29 ianuarie, la Cluj-Napoca.

Nicodim Hagău, partener LMI, este un antreprenor preocupat de educație, pe care o consideră cel mai bun instrument de a elibera potențialul oamenilor și societăților de gândirea stereotipa și, implicit, de temeri și de a-l pune să lucreze în slujba succesului.

Cu o vastă experiență în domeniul de business, Nicodim crede cu tărie că odată cu începerea unui Leadership Forum, va putea ajuta companiile din Cluj să își atingă maximul de potențial și productivitate.

Compania EMS Floor Systems este deja absolventă a unui program LMI, iar aceștia afirmă că: „În cazul organizației noastre, cele mai bune rezultate de până acum le-am obținut după ce am schimbat câteva obiceiuri esențiale: pe lângă utilizarea agendei, analiza timpului și planificare, schimbări ce au generat la început frustrări, satisfacțiile profesionale cele mai mari au rezultat din atingerea obiectivelor planificate. În urma absolvirii primului program LMI, la nivelul echipei EMS Floor Systems s-au produs schimbări de obiceiuri ce au generat printre altele: claritate în comunicare, așteptări realiste de la viitor și motivare generată de reușitele individuale.”

Felicitări Nicodim pentru reușitele de până acum și mult succes companiei EMS Floor Systems în continuare!

Pentru a afla mai multe detalii despre programele LMI, puteți să intrați în contact cu partenerul nostru, Nicodim Hagău, pe adresa de e-mail nicodim.hagau@lmi.ro!

Leave a Reply